Apróhirdetés ingyen, gyorsan és egyszerűen


Használd biztonságosan az Addelma.hu-t!

Mindig tartsd be az alábbi szabályokat, hogy Te is sok sikeres üzletet köthess nálunk.

Tippek a biztonságos eladáshoz

Mutasd be részletesen a meghirdetett terméket! Ha bármi hibája van, mindenképpen tüntesd fel a hirdetés szövegében! Ezzel elkerülhetők a félreértések. Mindig személyesen add át a terméket, így a vevő ellenőrizni tudja, mit vesz meg. Lehetőleg ne postán küldd el a terméket - ha valaki azt kéri, hogy külföldre postázz, abba soha ne egyezz bele!
Tippek a biztonságos vásárláshoz

Miközben a hirdetéseket böngészed, javasoljuk, hogy olyan terméket válassz, amelyik a lakóhelyed közelében található, így személyesen is át tudod venni. Átvételkor meg tudod nézni, valóban megfelelő-e a termék. Soha ne utalj előre pénzt, akkor se, ha az eladó ezt kéri! Ilyen esetben keress tovább az Addelma.hu kínálatában, biztosan találsz a lakóhelyedhez közel hasonló terméket.


Tippek fiókod biztonságáért

Senkinek ne add meg a profilodhoz tartozó jelszót! Biztonsági okokból azt javasoljuk, hogy a jelszavad kis- és nagybetűkből álljon és tartalmazzon legalább egy számot is. Azt tanácsoljuk, hogy ne ugyanazt a jelszót használd az Addelma.hu profilhoz, mint a levelezésedhez vagy más oldalakhoz. Ha úgy gondolod, hogy valaki megtudhatta a jelszavad, minél hamarabb változtasd meg!
Milyen esetekben érdemes gyanakodni?

Bár az Addelma.hu munkatársai minden tőlük telhetőt megtesznek a csalók kiszűrése érdekében, előfordulhat, hogy egy-egy ilyen hirdetés mégis felkerül az oldalra. Ha egy hirdetés szövege láthatóan fordítóprogrammal készült, ne küldj üzenetet a hirdetőnek, hanem jelezd az Addelma.hu moderátorainak az Ügyfélszolgálat menüpont alatt, a hirdetés azonosítójával, és/vagy URL címével! Szintén jelentsd a hirdetést, ha a hirdetés szövege és a képek nincsenek összhangban. Ha az eladó arra kér, utald át a termék árát, ne tedd ezt meg! Ha egy álláshirdetésnél regisztrációs díjat, gépjármű esetében előleget kérnek, soha ne fizess!


Mit tehetek, ha pórul jártam?

Minden esetben minél előbb tegyél feljelentést a lakóhelyed szerint illetékes rendőrkapitányságon! Nyomtass ki minden olyan anyagot, ami az adásvétellel kapcsolatos - a hirdetés oldala, az eladóval folytatott üzenetváltások - és vidd magaddal! Az Addelma.hu mindenben segíti a hatóságok munkáját a sikeres és eredményes vizsgálat érdekében.
© Addelma.hu

A weboldal Cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében, az oldal böngészésével elfogadod ezek használatát Részletek
OK

Addelma.hu logob
Az Addelma.hu-n ingyen adhatsz fel apróhirdetéseket, gyorsan és egyszerűen, akár regisztráció nélkül!
Sikeres eladásaid után nem kell jutalékot fizetned, mivel az Addelma.hu teljesen INGYENES!
Vásárláskor országosan, és saját megyéd kiválasztásával is könnyen tudsz keresni az apróhirdetések között.
Egy gombnyomásra elérhető lesz számodra az eladó telefonszáma, és máris nyélbe tudjátok ütni az üzletet.
© 2011 - 2024 Addelma.hu | Ingyen apróhirdetés - Minden jog fenntartva